Tule mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus seitsemän vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja mukaan voit tulla mihin aikaan vuodesta tahansa.

No mitä partio sitten maksaa?

Lippukunnassamme peritään liittymisvaiheessa 15 euron liittymismaksu, joka kattaa partiohuivin sekä ensimmäisen suorituskirjan. Johtajaikäisten liittymismaksu on 10 euroa, joka kattaa partiohuivin.  Sen lisäksi jäsenet maksavat max. 60 euroa vuodessa Suomen Partiolaisten jäsenmaksua. Nuoremmat maksavat vähemmän.

Tämän lisäksi partiossa maksaa retket ja leirit. Leirien hinnat vaihtelevat, mutta viikonloppuretket maksavat pääasiassa 25 euroa / retki

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ohjelmajohtajaan tai lippukunnanjohtajaan.

Voit myös jättää meille jäsenhakemuksen

Ohjelmajohtaja Oona Martti p. 050 555 4198 oona.martti@hotmail.com
Lippukunnanjohtaja Samuli Laine p. 044 575 9223 lpkj@ivk.fi

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautus on suunnattu ensisijaisesti alaikäisille. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuus harrastaa partiota.

Jäsenmaksuvapautusta anotaan kirjallisesti jäsenrekisteri Kuksassa. Kaikki anomukset toimitetaan Lounais-Suomen Partiopiirin toiminnanjohtajalle. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden. Vapautus tulee kuitenkin anoa ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää.

Lisätietoja jäsenmaksuvapaudesta lippukunnanjohtajalta.