SRK-vaalien ehdokasasettelu päättymässä

Syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyy maanantaina 17.9.2018 klo 16.00. Kaikki IVK:n nykyiset ja entiset,  vähintään 18 vuotiaat  jäsenet sekä jäsenten huoltajat ovat tervetulleita mukaan ehdokkaaksi Partiotyön Ystävien omille listoille.

IVK:lla on läheiset ja lämpimät suhteet seurakuntaan. Turun Henrikinseurakunta on lippukuntamme taustayhteisö ja toimitilat lippukunnallemme tarjoaa Turun ja Kaarinan srk-yhtymä. Seurakunnan luottamushenkilönä pääset vaikuttamaan myös siihen, että partiotoiminnan toimintaedellytykset säilyvät jatkossakin hyvällä tasolla.

Ehdokkaaksi vaaleihin voi ilmoittautua IVK:n taloudenhoitajalle, taloudenhoitaja@ivk.fi, jolta saa myös lisätietoa asiasta. Ehdokkaaksi ilmoittautuminen on hyvä tehdä viimeistään n. viikkoa ennen ehdokasasettelun päättymistä.