Partioon voi tulla aikuisenakin

kanootteja kallioluodolla ja lepäävän retkeilijän jalat

Olitpa sitten harrastanut aikaisemmin tai Partio on sinulle ennestään vieras, mukaan voi tulla varttuneemmallakin iällä. Partio tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia viikkotoiminnasta koulutuksiin.

Vaikka viikkotoiminta on nuoremmilla yksi toiminnan kulmakivistä, voi aikuispartiolainen osallistua toimintaan monella eri tavalla aikataulujensa mukaan. Voi osallistia retkiin, toimia apukätenä leireillä ja talkoissa, osallistua erilaisiin kisoihin, tehdä viestintää tai hyödyntää monipuolista kurssitarjontaa.

Tervetuloa Partioon ja Takaisin Partioon -kurssit

Termit ja ohjelma voivat tuntua äkkiseltään hankalilta sisäistää. Ja vaikka olisikin ollut Partiossa vuosia sitten, on ohjelmaa rukattu uusiksi moneen kertaan. Mutta ei hätää, aikuispartiolaisia varten on kehitetty perehdyttävät kurssit jotka auttavat pariotaipaleen alkuun.

Monipuolinen kurssitarjonta

Partio tarjoaa muutenkin monenlaista koulutusta. Perinteisten erätaitojen ja partionjohtajakurssien lisäksi voi perehtyä esimerkiksi työelämässäkin hyödyllisiin viestintä- tai ensiaputaitoihin.

Lippukunnassa riittää tekemistä

Puuhaa riittää tietysti myös omassa kotilippukunnassa. Halukkaat voivat päästä vetäjiksi viikkotoimintaan, aluksi kokeneemman johtajaparin kanssa.

Retkilla ja leireillä on myös tilaa aikuisille. Aikuisille voi olla myös ihan omaa ohjelmaa. Lisäksi monenlaiset talkoot ja muut puuhat työllistävät partiolaisia ikään katsomatta.

Tule mukaan Ilpoisten Vuorenkävijöihin!

Mikäli aikuispartio alkoi kiinnostaa, ota reippaasti yhteyttä: 044 575 9223 tai lpkj@ivk.fi

Lue lisää aiheesta: Suomen Partiolaiset: Aloita uusi harrastus aikuisena, Partiopiirin tapahtumakalenteri (valitse pudotuslaatikosta Lounais-Suomen Partiopiiri)