IVK:N SUUNNISTUSKILPAILUT

Kilpailukutsu

Ilpoisten Vuorenkävijöiden suunnistusmestaruuskilpailut järjestetään keskiviikkona 8.9. Turku-Rastien yhteydessä.

Paikka: Ilpoinen, Katariinanlaakso. Lähtö Ilpoisten puistotieltä. Kokoontuminen Katariinanlaakson vanhalla lumenkaatopaikalla (Katariinanlaakson parkkipaikka) klo 17:30

Hinta: Lippukunta maksaa osallistumismaksut, joten tapahtuma on IVK:n jäsenille ilmainen.

Sarjajako

Sudenpennut& seikkailijat                       2 km – erittäin helppo

Tarpojat & Samoajat                                3 km – helpohko

Vaeltajat & Aikuiset                                  4 km – vaativa

Lähtö

Maastoon voit lähteä lähdön kautta, milloin vain haluat. Leimaa EMIT -kilpailukorttisi lähtöleimasimessa (anna valon välähtää muutaman kerran, jotta kortin aikaisemmat tiedot nollautuvat). Aika lähtee käyntiin, kun irrotat kortin leimasimesta. HUOM! Karttaan merkityille (karttamerkeillä tai ratapainatuksilla) kielletyille alueille, kuten pelloille, pihoille jne. meno on ehdottomasti kielletty.

Rastit

Rastit on merkitty maastoon punavalkoisin rastilipuin. Rastilipun läheisyydessä on EMIT -leimasin ja rastin koodi. Tarkasta koodista, että olet oikealla rastilla ja leimaa EMIT -kilpailukorttisi huolellisesti, jotta käyntisi rastilla tallentuu korttiin (nopea leimaus riittää).

Maali

Leimaa maalissa maalileimasimessa. Aika pysähtyy, kun leimaat maalileimasimessa. Maali suljetaan klo 20:00.

EMIT -kilpailukortin luku

EMIT -kilpailukorttisi luetaan suoraan tietokoneeseen ja toimitsija varmistaa samalla henkilötietosi, jotta suorituksesi tallentuu oikealle henkilölle. Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, kerro toimitsijalle tarvittavat tietosi. Muista mainita seuraksi Ilpoisten vuorenkävijät. Vaikka EMIT -kilpailukorttisi olisi hävinnyt tai et ole käynyt kaikilla rasteilla, tai olet suunnistanut ilman EMIT -kilpailukorttia, ilmoittaudu silti AINA EMIT -kilpailukortin lukupisteeseen.

Tulokset

Turku-Rastien onlinetulokset nähtävillä Turku-Rastien nettisivuilla. IVK:n suunnistusmestaruuskilpailun tulokset julkaistaan lippukunnan Facebookissa ja nettisivuilla tulosten valmistuttua.