Uusi vuosi ja uudet kujeet

Tulevana lauantaina eletään jo vuotta 2022! Lippukunnan vuosi vaihtuu vauhdilla, sillä tammikuussa käynnistyy viikkotoiminta lippukunnan uudella Poikluoman kololla! Toimintamme siis laajenee hieman Kaarinan puolelle ja tarkemmin sanottuna Piispanristille Poikluomaan.

Viikoittaiset kokoontumiset Poikluomassa alkaa maanantaina 24.1.2022. Mukaan toimintaamme pääsee sähköisellä jäsenhakemuksella jonka löydät osoitteesta http://ivk.fi/tule-mukaan tai tulemalla paikanpäälle ilmoittautumistilaisuuteen (poikluomatie 9, 20760 Kaarina) 17.1.2022 klo 18-19.

Ilpoisissa toiminta jatkuu jo viikkoa paria aikaisemmin ja ryhmänjohtajat tiedottavat kokoontumisten jatkumisesta hyvissä ajoin ennen aloitusta.

Mitä muuta vuosi 2022 tuo tullessaan?

Tuttuun tapaan lippukunnan vartioikäiset lähtevät vuoden ensimmäiselle viikonloppuretkelle helmikuun alussa ja sudenpennut pääsevät retkeilemään maaliskuussa. Lisäksi vuotta vauhdittaa tammikuussa alkava sudenpentujen kesäleiri Tammileirin ilmoittautuminen ja jo käynnissä oleva Suomen Partiolaisten Finnjamboree KAJO 2022:n ilmoittautuminen. Kajosta on jo lähtenyt infoa koteihin ja Tammileiristä lähtee pian vuoden vaihteen jälkeen.

Vielä on kuitenkin hetki aikaa hengähtää ja nauttia vuoden 2021 viimeisistä päivistä, joten kerätään kaikki voimia ja palataan kaikille rakkaan harrastuksen pariin energisenä ja hyvin levänneenä parin viikon päästä.