Mukaan toimintaan

Oletko muuttanut Turkuun opiskeluiden tai töiden perässä ja etsit uutta lippukuntaa? Maapartiolippukunta Ilpoisten Vuorenkävijät etsii reippaita johtajia ensisijaisesti seikkailija- ja tarpojavartioiden vetäjiksi. Myös sudenpentulauman johtaminen onnistuu.

Viikottaiset kokoukset pyörii Ilpoisten kololla ja Poikluoman seurakuntatalolla, mihin molempiin pääsee hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä. Tavoitteena on löytää jo vakituisiksi ryhmänjohtajiksi lupautuneille joko vakituista johtajakaveria tai kiertävään vuoroon porukkaa, jolloin saataisiin johtajiston kuormitusta kevennettyä.

IVK on aktiivinen maapartiolippukunta, joka toivottaa ilomielin juuri sinut mukaan toimintaansa.

Vieraile lippukunnan kotisivuilla: www.ivk.fi

Tutustu toimintaan myös instagramissa: www.instagram.com/ilpoistenvuorenkavijat

Heräsikö kysyttävää?

Lippukunnanjohtaja vastaa mielellään kysymyksiin: lpkj@ivk.fi