Tule mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus seitsemän vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja mukaan voit tulla mihin aikaan vuodesta tahansa.

No mitä partio sitten maksaa?

Lippukunnassamme peritään liittymisvaiheessa 15 euron liittymismaksu, joka kattaa partiohuivin sekä ensimmäisen suorituskirjan. Johtajaikäisten liittymismaksu on 10 euroa, joka kattaa partiohuivin.  Sen lisäksi jäsenet maksavat max. 60 euroa vuodessa Suomen Partiolaisten jäsenmaksua.

Tämän lisäksi partiossa maksaa retket ja leirit. Leirien hinnat vaihtelevat, mutta viikonloppuretket maksavat pääasiassa 25 euroa / retki

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ohjelmajohtajaan tai lippukunnanjohtajaan.

Voit myös jättää meille jäsenhakemuksen

Ohjelmajohtaja Oona Martti p. 050 555 4198 oona.martti@hotmail.com
Lippukunnanjohtaja Samuli Laine p. 044 575 9223 lpkj@ivk.fi

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.  Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset- FInlands Scouter ry.

Jäsenmaksuvapautuksen anomiseen tarvitset tunnukset Partiorekisteri Kuksaan (PartioID)

Jäsenmaksuvapautusta voi hakea jäsen tai alle 18-vuotiaiden osalta huoltaja.  Hakemuslomakkeen voi täyttää vain täysi-ikäisen PartioID-tunnuksilla. Jäsenmaksuvapautuksen hakeminen tapahtuu alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Jokaisesta jäsenestä tulee tehdä oma hakemus!

Lisätietoja jäsenmaksuvapaudesta lippukunnanjohtajalta.