Ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin?

Seurakuntavaalit pidetään 18.11.2018. Vaaleissa valitaan luottamushenkilöt oman seurakunnan seurakuntaneuvostoon sekä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon toimikaudelle 2019-2021.

Partiolaiset ovat perinteisesti olleet aktiivisesti mukana vaaleissa omilla ”Partiotyön Ystävät” -ehdokaslistoillaan.

Partiotyön Ystävien listoille otetaan mielellään mukaan ehdokkaaksi myös entisiä partiolaisia sekä partiolaisten huoltajia, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamaan seurakunnan, ja sitä kautta myös partiolaisten asioihin. Seurakunnan luottamushenkilönä sinulla on suora mahdollisuus vaikuttaa partiolippukuntien toimintaedellytyksiin, kuten toimitila-asioihin sekä toimintamäärärahoihin.

Ilpoisten Vuorenkävijöiden taustayhteisönä on Turun Henrikinseurakunta. Mikäli olet jonkun muun, kuin Henrikinseurakunnan jäsen, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Partiolaisten asioihin omassa kotiseurakunnassasi.

Yleistä tietoa seurakuntavaaleista löytyy viralliselta vaalisivustolta >>

Lisätietoja asiasta voi kysellä IVK:n hallituksen jäseniltä, joiden yhteystiedot löydät täältä >>