Vartiolaisten retki ”Pallo on meillä”

Tervetuloa IVK:n vuoden 2019 ensimmäiselle vartiolaisten kevätretkelle ”Pallo on meillä”. Retki järjestetään Liedon riistamajalla 1.-3.2.2019. Retkellä lähdemme matkalle Suomen talviseen luontoon ja tutustumme ilmastonmuutoksen ehkäisyyn, luonnonsuojelun perusteisiin ja sääilmiöihin. Tule mukaan tälle freesille ja ajankohtaiselle retkelle selvittämään itsellesi, mitä Sinä voit tehdä meille kaikille tärkeän luonnon hyväksi ja toki nauttimaan partiokaveriesi parhaasta seurasta! Pallomme kiittää.

Lisäksi halukkailla, vuonna 2019 12-vuotta täyttävillä ja sitä vanhemmilla on mahdollisuus osallistua retkeltä L-SP:n talvimestaruuskilpailuihin 2.2.2019. Kisoihin osallistuvat retkeläiset lähtevät lauantai aamuna kisoihin ja palaavat takaisin retkipaikalle kisojen päätyttyä. Kisoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, mutta toivottavaa. Kilpailuissa liikutaan 4-6 hengen vartioissa ja mikä parasta kilpailut järjestetään Turun seudulla! Retkelle ilmoittautumisen yhteydessä kysytään halua kisaosallistumiseen. Ilmoittautumisen päätyttyä katsotaan paljonko innokkaita on ja sen mukaan kootaan kilpailuvartiot. Lumitilanteen salliessa kilpailureitti kuljetaan hiihtäen.

Retken hinta 25€ (jälki-ilmoittautuminen 30€) Ilmoittautuminen http://kuksa.ivk.fi kautta viimeistään TORSTAINA 17.1.2019! Jälki-ilmoittautuminen mahdollista 30.1.2019 asti.

Lisätietoja retkenjohtajalta: Jere Suomi 044-039 7777, jermu.zan@hotmail.com