Turku Rogaining Sprint 2017

  Etusivu
Säännöt
Kilpailukutsu
Kilpailuohje
Kilpailukeskus
Ratamestarin lausunto
Ilmoittautuminen
Tulokset
Paras seura -kilpailu
UKK
Järjestäjät
Yhteystiedot

Arkisto 2009-2017:
Artikkelit
Kilpailualueet
Tulokset
Tilastot
 
Yhteistyössä:

Scandinavian Outdoor

Flowpark

Nutisal
Muumimaailma

Polar

Naantali

Smartum
Lounacom

L-SP

©2017 IVK

 
Päivityshistoria:

25.05. Päivitetty ilmoittautuneiden lukumäärät
23.05. Lisätty tuomarineuvoston kokoonpano
23.05. Lisätty linkki ratamestarin lausuntoon
22.05. Tarkennettu suunnistuskartan käyrävälitietojaTurku Rogaining Sprint
28.5.2017

Alustava kilpailuohje

Lopullinen kilpailuohje nähtävillä kilpailukeskuksen ilmoitustaululla

 1. YLEISTÄ
 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT
 3. KILPAILUN YLEISAIKATAULU
 4. KILPAILUKESKUS JA KILPAILUTOIMISTO
 5. PYSÄKÖINTI
 6. KIELLETYT ALUEET
 7. ENSIAPU
 8. KILPAILUNUMEROT
 9. KILPAILUMAASTO
 10. VAROMÄÄRÄYKSET JA VAKUUTUKSET
 11. KILPAILUKARTAT JA RATAMERKINNÄT
 12. RASTIMÄÄRITTEET
 13. RASTIEN PISTEYTYS JA KILPAILUN PISTELASKU
 14. JUOMARASTI
 15. EMIT-LEIMAUS
 16. LÄHTÖ
 17. KUUMA RYHMÄ
 18. MAALI
 19. KANGASMERKIT
 20. PESEYTYMIS- JA WC-TILAT
 21. TULOKSET
 22. PALKINNOT
 23. KILPAILIJOIDEN VALOKUVAUS
 24. KANTTIINI
 25. MAJOITUS
 26. LÖYTÖTAVARAT
Mitä tässä ohjeessa puhutaan joukkueesta, koskee myös henkilökohtaisten sarjojen yksittäisiä kilpailijoita.

1. YLEISTÄ

Kilpailuun on ilmoittautunut 228 kilpailijaa. Henkilökohtaisissa sarjoissa kilpailee 87 kilpailijaa ja joukkuesarjoissa 61 joukkuetta.

Kilpailijoista 67 henkilöä osallistuu avoimen kilpailun lisäksi kilpailun yhteydessä käytäviin Suomen Partiolaiset ry:n rogaining-mestaruuskilpailuihin ja 57 henkilöä Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n suunnistusmestaruuskilpailuihin.

2. PÄÄTOIMIHENKILÖT

Kilpailunjohtaja ja        Juha Nappu, gsm 040-500 5522,
ratamestari            rogaining@ivk.fi 
Järjestelysihteeri        Jenna Viherlaakso, rogaining@ivk.fi
Lähtö- ja maalivastaava      Teppo Laine
Huolto				 Samuli Laine	
Kanttiini             Helka Auer
Tulostoimiston päällikkö     Hannu Arki (TuMe)

Tuomarineuvosto

Puheenjohtaja          Heikki Knuuti, TuMe
Kilpailijoiden edustaja     Laura Koivusalo, LiPi
Jäsen              Juha Nappu, kilpailunjohtaja
Sihteeri             Jenna Viherlaakso, järjestelysihteeri


3. KILPAILUN YLEISAIKATAULU

Sunnuntai 28.5.2017

 • 13.00 Kilpailukeskus ja kilpailutoimisto aukeaa
 • 13.00 Peseytymis-, pukeutumis- ja WC-tilat kilpailijoiden käytössä
 • 13.30 Emit-korttien nollaus alkaa
 • 13.45 Karttojen jako ja reittisuunnittelu alkaa
 • 14.00 Lähtölaukaus
 • 14.15 Juomarasti aukeaa
 • 14.30 Maali aukeaa
 • 14.30 Kilpailukeskuksessa sijaitseva juomapiste aukeaa
 • 15.50 Juomarasti suljetaan (leimasin ja rastilippu jää rastille 16.00 saakka).
 • 16.00 Kilpailuaika päättyy
 • 16.30 Maali suljetaan
 • 16.30 Arvontapalkintojen arvonta kilpailutoimistossa
 • 16.35 SP:n rogaining-mestaruuskilpailujen palkintojenjako
 • 16.40 L-SP:n suunnistusmestaruuskilpailujen palkintojenjako
 • 17.00 Peseytymis-/pukeutumistilat suljetaan
 • 17.00 Kilpailukeskus suljetaan

4. KILPAILUKESKUS JA KILPAILUTOIMISTO

Kilpailukeskuksena toimii Taimon koulu, Soinistentie 2, 21110 Naantali.

Kilpailutoimiston puhelinnumero on 044-575 9223. Numero on käytössä vain kilpailupäivänä klo 09.00-18.00, muina aikoina yhteydenotot suoraan kilpailunjohtajaan.

Mikäli joukkueen ilmoittautumistiedoissa ei ole tapahtunut muutosta, joukkueen ei tarvitse ilmoittautua kilpailutoimistossa saapuessaan kilpailukeskukseen.

Kilpailutoimistossa on arvotavarasäilytys. Arvotavarat luovutetaan takaisin kilpailijoille kilpailunumeroa vastaan.

5. PYSÄKÖINTI

Autojen pysäköinti tapahtuu kilpailukeskuksessa liikenteenohjaajien opastuksen mukaisesti.

6. KIELLETYT ALUEET

Kilpailijat voivat liikkua ja verrytellä kilpailukeskusalueella, ks kilpailukeskuskartta >>. Muualla verryttely ja liikkuminen muulloin kuin kilpailusuorituksen aikana on kielletty.

7. ENSIAPU

Kilpailutoimistossa on saatavilla perus-ensiaputarvikkeita (nyrjähdykset, hiertymät, naarmut) itsehoitoa varten.

Turun alueen terveyskeskuspäivystys toimii T-sairaalassa, Savitehtaankatu 1, Turku, puh. 02 313 8800. Päivystyksessä hoidetaan kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita.

Mikäli suunnistaja vammautuu maastossa ja tarvitsee kuljetusta, kuljetuksen jatkohoitoon voi tilata kilpailutoimistosta, gsm 044-575 9223.

8. KILPAILUNUMEROT

Kaikki sarjat käyttävät kilpailunumeroita. Joukkuesarjoissa kaikilla joukkueen jäsenillä on oma kilpailunumero. Kilpailunumeroa kannetaan näkyvillä koko kilpailun ajan siten, että se näkyy esteettä eteenpäin. Kilpailunumerot ja niiden kiinnittämiseen varatut hakaneulat ovat kilpailijoiden itse noudettavissa kilpailutoimiston vieressä olevasta telineestä.

Kilpailunumeroita ja hakaneuloja ei tarvitse palauttaa kilpailun jälkeen.

9. KILPAILUMAASTO

Kilpailu käydään Naantalin kaupungin keskustan lähimaastoissa. Tarkempi maastokuvaus ratamestarin lausunnossa >>.

10. VAROMÄÄRÄYKSET, KIELLETYT ALUEET JA VAKUUTUKSET

Kilpailu käydään kaupunkiympäristössä. Kilpailureitti sisältää runsaasti katujen ylityksiä. Katujen ylityksissä ei ole opastuksia järjestäjien toimesta, joten ylityksissä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Kilpailijoiden on noudatettava liikennesääntöjä. Kilpailijoita muistutetaan, että kadut/ajoradat on tehty ajoneuvoja, ei suunnistajia varten.

Kilpailukeskuksen vieressä kulkevan Soinistentien ylistys koulun läheisyydessä on sallittu ainoastaan suunnistuskarttaan merkityistä ylityskohdista (suojatie).

Kilpailualuetta halkovan Aurinkotien ylitys on sallitttu ainoastaan virallisista ylityskohdista (suojatie, yli-/alikulkutunneli). Reitinsuunnittelun helpottamiseksi osa ylityskohdista on erikseen merkitty kilpailukarttoihin. Kilpailualuetta halkovan Armonlaaksontien ylitys on sallittu ainoastaan kolmesta merkitystä ylityskohdasta. Kummankin tien pientareella kulku on kielletty. Kyseisten teiden vieressä niiden suuntaisesti kulkevien kevyen liikeenteen väyliä saa käyttää.

Samaan aikaan kilpailun kanssa Naantalin vanhan kaupungin pienvenesatamassa on käynnissä venemessut. Koko venemessualue on kiellettyä aluetta ja se on merkitty kilpailukartaan kielletyn alueen merkinnöillä.

Ukko-Pekan sillalla ja Kuparivuoren tunnelissa liikkumisesta sekä Luolalanjärven kierrosta on liitteenä erillinen turvallisuusohje:

Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan. Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailijoita eikä vastaa kilpailijoille aiheutuneista tapaturmista eikä kilpailijoiden aiheuttamista vahingoista. Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Jäsenmaksunsa maksaneilla partiolaisilla on partiovakuutus voimassa.

11. KILPAILUKARTAT JA RATAMERKINNÄT

Suunnistuskartta 1:10 000/1:5000, käyräväli 5 m./2,5 m. vuodelta 2010, sekä peruskartan kaltainen, pikakartta.fi -palvelusta otettu maastotietokantatuloste, 1:20 000, käyräväli 5 m, vuodelta 2014. Kummankin kartan koko A4. Suunnistuskartta koostuu kahdesta erillisestä alueesta, jotka on molemmat tulostettu samalle A4-arkille. Tilateknisistä syistä suunnistuskartan alueet on suunnattu paperiarkin reunoista ja toisistaan poikkeavasti. Pohjoissuunta käy ilmi ratamerkinnöistä sekä kartoissa mahdollisesti olevista teksteistä, jotka ovat kummassakin suunnistuskartan osassa pohjois-eteläsuunnassa. Suunnistuskarttojen kattamat alueet on rajattu peruskarttaan vihreällä katkoviivalla. Kartat ovat samassa muovikotelossa vastakkain käännettynä siten, että suunnistuskartta näkyy kotelon toiselta ja peruskartta toiselta puolelta. Muovikotelo on toiselta lyhyeltä sivulta avoin, eli kartat saa halutessaan ulos kotelosta.

Rastit on piirretty karttaan violetilla värillä. Rastit on merkitty ympyröin ja niiden vieressä olevin rastikoodinumeroin. Rastit saa hakea haluamassaan järjestyksessä.

Suunnistuskartassa kielletyt pellot on merkitty mustilla pisteillä (ns. pistepelto). Viljellyt pellot ovat aina kiellettyjä merkintätavasta riippumatta.

Joukkuesarjoissa kaikki joukkueen jäsenet saavat oman karttaparin.

Ne rastit, jotka sijaitsevat suunnistuskartan rajaamalla alueella, on piirretty ainoastaan suunnistuskarttaan. Muut rastit on piirretty peruskarttaan.

Lähtö ja maali sijaitsevat kilpailukeskuksessa lähekkäin, joten lähtö ja maalimerkinnät ovat osittain päällekkäisiä. Lähtö on merkitty sekä peruskarttaan että suunnistuskarttaan lähtökolmiolla. Maali on merkitty suunnistuskarttaan kaksoisympyrällä.

12. RASTINMÄÄRITTEET

Kuvalliset rastinmääritteet on painettu peruskarttaan. Peruskarttaan on painettu myös kaikkien suunnistuskartassa olevien rastien määritteet. Rastinmääritteitä ei ole saatavilla irrallisena.

13. RASTIEN PISTEYTYS JA KILPAILUN PISTELASKU

Rastit on pisteytetty eri arvoisesti. Kustakin rastista saa pisteitä välillä 1 - 10 p. Rastikoodin viimeinen numero kertoo rastin pistemäärän. Jos rastikoodin viimeinen numero on nolla, rastista saa täydet 10 pistettä. Esimerkkejä: Rastikoodi 65 -> 5 pistettä. Rastikoodi 80 -> 10 pistettä. Rastikoodi 152 -> 2 pistettä.

Eniten pisteitä määräajassa kerännyt on kilpailun (sarjan) voittaja. Tasapisteiden sattuessa järjestyksen määrää suoritusaika.

Myöhässä maaliin tulevien joukkueiden kokonaispisteistä vähennetään 2 pistettä kutakin alkavaa myöhästymisminuuttia kohden.

14. JUOMARASTI

Juomarastina toimii rasti nro 70. Juomarastilla on tarjolla sekamehua ja vettä. Myös omien juomapussien/-säiliöiden täydennys juomarastilla on sallittua. Muistakaa leimata myös juomarastilla!

Kilpailukeskuksen maalissa sijaitsevassa juomapisteessä voi käydä myös kilpailun aikana (aukeaa klo 14.30). Kilpailukeskuksen juomapiste ei ole kilpailurasti.

15. EMIT-LEIMAUS

Kilpailussa käytetään sähköistä Emit-leimausjärjestelmää. Niille, jotka eivät ole ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaneet omaavansa Emit-korttia, on varattu lainakortti. Laina-emitkortit ovat kuitattavissa henkilökohtaisesti kilpailutoimistosta sen aukioloaikoina.

Kilpailussa ei käytetä pahvisia Emit-tarkistusliuskoja. Mikäli joukkueen Emit-kortti ei toimi, joukkue ei saa tulosta.

Joukkue on itse vastuussa siitä, että joukkueella on toimintakuntoinen, lähtöluettelossa mainitun numeron mukainen Emit-kortti. Virheellinen numero on muutettava kilpailutoimistossa ennen kilpailun alkua. Emit-numeroa ei tarkisteta järjestäjien toimesta lähdössä. Emit-kortin toimivuuden voi testata Emit-nollauspisteessä. Vilkkuva merkkivalo leimattaessa osoittaa kortin olevan kunnossa. Emit-kortteja tarvitaan vain yksi kortti per joukkue.

Rasteilla käynti kontrolloidaan asettamalla Emit-kortti rasteilla olevaan oranssiin leimasimeen.

Joukkueiden ei kannata leimata uudestaan rastilla, jolla ovat jo kertaalleen käyneet. Pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla Emit-kortin täyttyminen ja loppuleimojen kirjaamatta jääminen. Tuloslaskenta sinänsä selviää tuplaleimoista, mutta Emit-kortin täyttymistä ei tuloslaskentakaan enää voi pelastaa.

Maaliintulon jälkeen Emit-kortit käydään purkamassa tulostoimistossa. Lainatut Emit-kortit on palautettava maaliintulon ja leimantarkistuksen jälkeen kilpailutoimistoon, kuitenkin viimeistään kilpailupäivänä klo 17.00. Palauttamattomasta kortista peritään 69 e.

16. LÄHTÖ

Lähtö sijaitsee kilpailukeskuksessa. Kilpailunumerot tulee noutaa kilpailutoimistossa olevasta telineestä ennen lähtöön siirtymistä.

Lähdön toiminta:

Joukkueet siirtyvät erikseen rajatulle lähdön odotusalueelle Emit-nollauspisteen kautta klo 13.30 alkaen. Joukkueet ryhmittäytyvät varsinaisen, erikseen rajatun lähtöalueen ympärille klo 13.45 mennessä. Klo 13.45 joukkueet päästetään varsinaiselle lähtöalueelle, josta joukkue ottaa itselleen kilpailukartat. Lähdön odotusalueelle ja varsinaiselle lähtöalueelle päästetään ainoastaan kilpailunumerolla varustettuja joukkueita. Kaikkien sarjojen kartat ovat samanlaisia, eli joukkue voi ottaa minkä tahansa vapaan kartan/kartat.

Joukkueella on 15 minuuttia aikaa suunnitella oma reittinsä. 15 minuutin suunnitteluajan kuluessa joukkue ei saa poistua varsinaiselta, rajatulta lähtöalueelta. Pakottavan tarpeen vaatiessa (esim. WC-hätä,) joukkueen yksi jäsen kerrallaan saa järjestäjältä siihen luvan saatuaan poistua lähtöalueelta, mutta poissaolon ajaksi joukkueen on luovutettava kilpailukorttinsa ja kaikki kilpailukarttansa järjestäjille.

Lähtölaukaus tapahtuu klo 14.00, jonka jälkeen joukkueet ovat vapaita poistumaan maastoon.

Lähtö videoidaan ja varaslähdön ottaneita joukkueita rangaistaan tuomarineuvoston erillisen päätöksen mukaisesti.

Mikäli joukkue myöhästyy lähdöstä, joukkue saa lähteä maastoon, mutta myöhästynyttä aikaa ei hyvitetä loppuajassa. Lähtö puretaan ja Emit-nollauspiste siirretään välittömästi lähdön tapahduttua kilpailutoimistoon. Jos joukkueen myöhästyminen on muutamaa minuuttia suurempi, tapahtuu joukkueen Emit-kortin nollaus ja lähtö kilpailutoimistosta.

17. KUUMA RYHMÄ

Kilpailussa on edellisien vuosien tapaan käytössä ns. kuuma ryhmä.

Kuumaan ryhmään on valittu yhteensä 15 kilpailijaa/joukkuetta, joista 10 viime vuoden kisassa saavutetun pistemäärän perusteella sekä 5 muilla erikseen mainituilla perusteilla. Kuuman ryhmän kilpailijat erottaa muista kilpailijoista keltaisesta kilpailunumerosta. Mahdollisesti myöhemmin jälki-ilmoittautuvia kilpailijoita ei enää sijoiteta kuumaan ryhmään.

Kuuman ryhmän kilpailijat päästetään siirtymään karttaämpäreiden viereen klo 13.44, mutta hekin saavat ottaa kartat vasta klo 13.45. Kuuman ryhmän kilpailijat voivat valita lähtöpaikkansa vapaasti varsinaisen lähtöalueen ulkokehälle erikseen sinisellä köydellä rajatulta 3 metrin levyiseltä vyöhykkeeltä.

Nro  Nimi       Seura          Valintaperuste

1. Ilmarinen Markus  HiKi           Viime vuoden pistemäärä
2. Kääriäinen Sami   TuMe           Viime vuoden pistemäärä
3. Lehtonen Jukka   TuNMKY          Viime vuoden pistemäärä
4. Seppä Janne 	    Hal Bro         Viime vuoden pistemäärä  
5. Holmroos Joni    Turun Sinikotkat     Viime vuoden pistemäärä
6. Virtanen Matti   Rusko          Viime vuoden pistemäärä 
7. Hihnala Heikki   Pohjan Tytöt ja Sissit  Viime vuoden pistemäärä 
8. Liimatainen Anni  Turun Suunnistajat    Viime vuoden pistemäärä
9. Fagerlund M.    Åbo           Viime vuoden pistemäärä
  Granholm S., 
  Karlsson R. 
10.Valtanen Simo,   Vaaljoki Racing Team 	Viime vuoden pistemäärä
  Valtanen Merja 	 

11. Tuokko Esa,    NaSU           TRNS 2016: 40 joukkue/1.
  Virtanen Kari       
12. Lainema Timo    TuMe           Järjestäjien villi kortti
13. Luukkanen Lassi  Turun Suunnistajat    Järjestäjien villi kortti
14. Nokka Ilkka    Rasti-88         Järjestäjien villi kortti
15. Saarinen Villiam  Turun Sinikotkat     Järjestäjien villi kortti


18. MAALI

Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Maaliin ei ole viitoitusta. Kilpailuaika katkeaa maalissa suoritettavaan maalileimaukseen. Maalileimauksen suorittavan joukkueen jäsenen tulee saapua maaliin oman joukkueensa viimeisenä. Puuttuva maalileima johtaa joukkueen hylkäämiseen. Joukkue saa pitää karttansa maaliintulon jälkeen.

Maaliintulon jälkeen joukkue käy purkamassa Emit-korttinsa tulostoimiston Emit-purkupisteessä, johon on viitoitus /opastus maalista. Emit-purun yhteydessä joukkue saa toimitsijalta rastikohtaisen piste-erittelytulosteen. Mikäli leimauksissa on epäselvyyksiä, joukkue ohjataan jatkoselvitykseen.

Koska suurin osa joukkueista saapuu maaliin hyvin lyhyen ajan sisällä, Emit-purussa kannattaa varautua jonotukseen.

Keskeyttänyt joukkue juoksee normaalisti maaliin ja ilmoittaa keskeytyksestä Emit-kortin purkupisteessä.

Maalissa on Emit-purkujonon yhteydessä mehutarjoilu, jossa on tarjolla sekamehua ja vettä.

19. KANGASMERKIT

Ne kilpailijat, jotka eivät aiemmin ole saaneet Turku Rogaining -kangasmerkkiä, voivat käydä kuittaamassa itselleen merkin kilpailutoimistossa sen aukioloaikana. Merkki on henkilökohtainen ja sen saa vain yhden kerran.

20. PESEYTYMIS- JA WC-TILAT

Kilpailijoille on varattu peseytymismahdollisuus (suihku) liikuntakeskuksen peseytymistiloissa. Pukeutumis- ja peseytymistilat on erikseen miehille ja naisille. Pukeutumistilojen yhteydessä on WC-tilat. Varustekassit voi omalla vastuulla jättää pukeutumistiloihin. Pukeutumis- ja peseytymistilat on klo 14.00-15.00 varattu ulkopuoliselle käyttäjälle, joten pukeutumistiloihin ei kannata jättää mitään arvotavaroita. Pukeutumis- ja peseytymistiloista pitää poistua klo 17.00 mennessä.

21. TULOKSET

Alustavat tulokset pyritään julkaisemaan tulostaululla sen jälkeen, kun Emit-lukujono on purettu. Lopulliset tulokset ovat nähtävillä niiden valmistuttua kilpailun www-sivuilla osoitteessa http://www.ivk.fi/rogaining/

22. PALKINNOT

Avoimessa kilpailussa ei jaeta sarjakohtaisia palkintoja. Kaikkien osallistuneiden kilpailijoiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:
 • Polar M200 urheilukello, 2 kpl
 • Flow Park -seikkailupuiston pääsylippu, 3 kpl
 • Muumimaailman pääsylippu (lippukoodi), 4 kpl

Paras Seura –kilpailun voittaja pyritään julkaisemaan palkintojen arvonnan yhteydessä. Parhaalle seuralle luovutetaan kiertopalkintopokaali. Pokaali jää kilpailuiltana vielä järjestäjille voittajaseuran nimen kaiverruttamista varten. Paras Seura –kilpailun mahdollisten voittajasuosikkiseurojen jäseniä pyydetään mahdollisuuksien mukaan jäämään kilpailukeskukseen palkintojenjaon ajaksi yhteisvalokuvausta varten.

Arvontapalkinnot arvotaan kilpailutoimistossa klo 16.30.

Suomen Partiolaiset ry:n rogaining-mestaruuskilpailujen ja L-SP:n suunnistusmestaruuskilpailujen joukkuekohtaiset plakaatit kunkin sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle jaetaan kilpailukeskuksessa välittömästi arvontapalkintojen arpomisen jälkeen. Partiopiirien välisen kilpailun kiertopalkinto luovutetaan voittajapiirin edustajalle.

23. KILPAILIJOIDEN VALOKUVAUS

Kilpailijoita tullaan valokuvaamaan järjestäjien toimesta kilpailun aikana ja valokuvia tullaan julkaisemaan kilpailun www-ja facebooksivuilla siten, että henkilöt ovat kuvista tunnistettavissa. Kuvien yhteydessä saatetaan julkaista myös kilpailijan nimi ja kilpailijan edustama seura. Kuvia luovutetaan myös lehdistön käyttöön ja kuvia voidaan käyttää tulevien kisojen markkinointimateriaaleissa. Mikäli kilpailija ei halua, että hänen kuviaan julkaistaan, tulee asiasta ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen rogaining@ivk.fi tai kilpailupäivänä kilpailutoimistoon klo 13.30 mennessä.

24. KANTTIINI

Kilpailukeskuksessa on maksullinen kanttiini, jonka valikoimista löytyy mm:
 • Kahvia ja teetä
 • Suolaista ja makeaa
 • Geelejä ja energiapatukoita
 • Gatorade-urheilujuomaa
 • Grillimakkaraa kisan jälkeen
Lämmin kisalounas tarjotaan kilpailun jälkeen niille, jotka ovat tilanneet ja maksaneet sen ilmoittautumisen yhteydessä.

25. MAJOITUS

Kilpailukeskuksessa ei ole järjestetty majoitusmahdollisuutta pitkämatkalaisille. Turun lähistöllä voi majoittua ilmaiseksi maastossa Jokamiehen oikeuksien nojalla esimerkiksi Kuhankuonon retkeilyalueella, www.kuhankuono.fi . Maksullista eritasoista majoitustarjontaa Turun kaupunkialueelta löytyy runsaasti, tarkempia tietoja visitturku.fi.

26. LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kilpailun aikana tiedustella kilpailutoimistosta ja kilpailun jälkeen järjestelysihteeriltä gsm 044-575 9223, rogaining@ivk.fi

Liitteet: